Renovatie achter- en zijtuin Lisse November 2015.


In Lisse heeft Tim van Wetten een tuin compleet gerenoveerd.
Er is begonnen met het leeghalen van de tuin en het afvoeren van grond groen en oude verhardingen.
Vervolgens zijn de nieuwe verhardingen aangebracht die is gemaakt met een frisse uitstraling, in het midden van de tuin is er een vak gemaakt om het geheel te ”breken”.
Aansluitend zijn de plantenbakken gemaakt van antracietkleur stapelblokken afgewerkt met een hardstenen afwerkrand.
Als afscheiding tussen de doorgang naar de voorkant van de woning en de achtertuin is een grindschutting geplaatst.
Als laatste heeft Tim van Wetten ook de plantenbakken ingeplant.
Kortom een geslaagde metamorfose.

 

Tim van Wetten Tuinen

De hovenier die al uw wensen voor uw tuin kan realiseren.

UA-61623001-1