Tim van Wetten


Tim van Wetten heeft veel werkervaring opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven en daar de fijne praktische kneepjes van het vak geleerd. Daarnaast heeft hij een opleiding gevolgd voor zelfstandig hovenier. Door zijn expertise werd Tim met grote regelmaat gevraagd zelfstandig projecten uit te voeren. Hierdoor werd bij hem het idee geboren een eigen hoveniersbedrijf op te starten. Hij zette in 2008 zijn idee om in een concreet actieplan en werd Tim zelfstandig hovenier. Hij is ook in staat grotere projecten aan te nemen aangezien Tim van Wetten altijd een beroep kan doen op een aantal vakbekwame medewerkers. Op deze site is te zien wat deze hovenier zoal in zijn mars heeft.

Doel


Welkom op de website van hovenier Tim van Wetten, de hovenier die al uw wensen voor uw tuin kan realiseren. Het doel van deze website is u als bezoeker een indruk te geven van de mogelijkheden die Tim kan bieden op het gebied van tuinaanleg. Dit geldt voor zowel voor nieuwbouwprojecten waarbij er doorgaans niet veel meer is dan een stuk kale grond, als voor renovatie

Elke tuin is uniek


Elke perceel heeft unieke kenmerken en veel mensen hebben eigen ideeën over het inrichten van een tuin. Tim van Wetten inventariseert uw eisen en wensen en ontwerpt daarna uw droomtuin op maat. Tim staat garant voor vakmanschap, kennis, betrouwbaarheid en een goede service waardoor hij de door u gegunde opdracht realiseert voor een interessante prijs. Natuurlijk heeft niet iedereen scherp op het netvlies hoe de tuin er uit moet komen te zien. In dat geval heeft van Wetten diverse voorbeelden en foto’s, die u kunnen helpen bij het bepalen van het juiste concept.

Afspraak


Tim verdiept zich in de meest recente trends waardoor praktisch elk idee of elke wens realiseerbaar is. In principe is alles mogelijk voor een compleet verzorgd geheel. Voor een advies, informatie of een vrijblijvende offerte op maat, komt hij graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

 

Tim van Wetten Tuinen

De hovenier die al uw wensen voor uw tuin kan realiseren.

UA-61623001-1